TvrtkaPartneri
 

O nama

O nama

   
 

 

Nort d.o.o. je IT poduzeće osnovano 1990. godine.

Nakon početne uspješne suradnje tijekom 2000. godine, ESET nam je ponudio partnerstvo te je Nort d.o.o. od prosinca 2001. godine ekskluzivni distributer ESET-ovih antivirusnih rješenja za Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

 

    

 


ESET je proizvođač sigurnosnih programa za poduzeća i krajnje korisnike, a tvrtka je osnovana 1992. godine. Program NOD32 je jedan od prvih antivirusnih programa - prva verzija je objavljena 1987. godine.

Mnogostruko nagrađivani sustav ESET-ovih proizvoda osigurava zaštitu od poznatih i nepoznatih virusa, spywarea i drugih malicioznih programa u realnom vremenu.
ESET-ovi proizvodi najmanje opterećuju i nude najbržu i najnapredniju zaštitu.

ESET-ov niz VB100 nagrada za detekciju malwarea (više od 100 nagrada Virus Bulletina, VB100) je daleko veći od bilo kojeg drugog proizvođača antivirusnih rješenja (www.virusbulletin.com).

ESET ima sjedište u Bratislavi, urede i 13 istraživačkih centara smještene širom svijeta, i prodaje voje proizvode u više od 200 zemalja i teritorija. Više informacija o ESET-u možete pronaći ovdje
 

Za cjelovit pregled ESET-ovih proizvoda molimo pogledajte naše stranice za kućne korisnike ili stranice za poslovne korisnike.


 

 

 

Kontakt